Zondagse kerkdiensten in Uden


kerkdienst, kerk in Uden op zondag


In Uden mag elke zondag Gods Woord verkondigd worden. De kerkdienst wordt gehouden in het gebouw van Kindcentrum Raam. U bent van harte welkom, op zondagochtend om 10:15.

Hoe ziet zo'n kerkdienst eruit?

Het is een eredienst, dat wil zeggen dat we in de naam van de Heere God samen komen om Hem te loven en te prijzen. De kerkdienst wordt geleid door de evangelist of een gastpredikant. We zingen samen psalmen en andere liederen en er wordt gebeden. De prediking uit de Bijbel staat in het middelpunt van de dienst. Een gedeelte uit Gods Woord wordt uitgelegd en toegepast. Voor en na de kerkdienst is er tijd voor koffie, thee en een goed gesprek. Tijdens de kerkdienst is er voor de kinderen een kindernevendienst.

Jeugdgroepen die een weekend in de omgeving van Uden verblijven zijn van harte welkom in de kerkdienst. Het is mogelijk een thema aan te dragen, hiervoor kunt u contact opnemen met de evangelist door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

 


Het adres:

Kindcentrum Raam

Bosveld 118

5403 AG Uden