Kinderbijbelclub Uden


Kinderbijbelclub

Wat doen we?
In Uden op de kinderbijbelclub luisteren we altijd naar een verhaal uit de Bijbel. Daarna doen we allerlei leuke dingen. We knutselen, doen spelletjes, we bakken iets lekkers of we doen een quiz.

Voor wie?
Voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Heb je nog nooit iets uit de Bijbel gehoord of geleerd? Dan ben je van harte welkom. Weet je juist al best veel over God en over de Bijbel? Ook dan hopen we dat jij komt! Op de kinderbijbelclub respecteren we elkaar, dus ook jou. Neem ook gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

Wanneer & Waar?
De kinderbijbelclub wordt om de twee weken gehouden op zaterdagmiddag van 2 uur tot 4. Je bent welkom bij Ontmoetingsplein de Nieuwe Pit: Bogerdstraat 19a, Uden.

Kijk voor de eerstvolgende datum op de kalender aan de rechterzijde van deze pagina (of verder naar onder op mobiele apparaten).

Waarom?
Toen Jezus op aarde was, gaf Hij aan Zijn vrienden de opdracht om aan alle mensen het Evangelie te gaan verkondigen. En dat is wat we op de kinderbijbelclub doen. Evangelie betekent: Blijde boodschap. Je hoort hier het beste nieuws ooit: God heeft ons zo lief dat Hij Zijn enige Zoon gegeven heeft, met als doel dat iedereen (dus ook jij!) die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig mag leven. In de Bijbel kunnen we heel veel leren over God. Hij heeft ons gemaakt en Hij wil graag dat we ons leven aan Hem geven. Heb je hier vragen over of zou je hierover door willen praten? Kom de volgende keer eens langs, je bent welkom!

Hoe is de sfeer?
De sfeer op de kinderbijbelclub is fijn en veilig. Dat vinden we heel belangrijk en daarom spreken we duidelijk met elkaar af dat we elkaar respecteren, naar elkaar luisteren, positief meedoen met de activiteiten enz. Dit helpt om de sfeer goed te houden. Wat je belooft, moet je tenslotte ook doen…

Mogen mijn ouders ook meekomen?
Natuurlijk mogen je ouders meekomen om te kijken hoe het op de kinderbijbelclub gaat.

Kost het geld?
Nee! De kinderbijbelclub in Uden is helemaal gratis. Elke middag krijg je limonade met iets lekkers erbij!

Heb je nog vragen?
Bel Riënne: 06-12087938.

KinderBijbelclub middagen

Binnenkort meer

Bijbeltekst van de week

Dan zullen zij de Naam van de HEERE vrezen vanwaar de zon ondergaat, en Zijn heerlijkheid vanwaar de zon opkomt. Als de vijand zal komen als een rivier, zal de Geest van de HEERE de banier tegen hem oprichten. Amen.

Jesaja 59:19